fredag 27 mars 2009

Mer snåla tips :D

Jag har diskuterat med mina forumvänner om olika monteringssystem på stämplar...
Som ni vet är jag ju fattig, och jag funderade på att köpa Tack´n´peel så iställer för att köpa EZ så skulle jag kunna köpa stämplar för EZ-pengen.
Till saken hör nu att ...ja, jag tog tag i mina gluedots (fråga mig inte varför, ibland beter jag mig så irrationellt ;D ) och kluttade fast på mina stämplar..och WOILÁ så hade jag ett nytt monteringssystem...och billigt, gluedots har jag i millioner!
Jag har mina stämplar på laminerade ark, och gluedotsen sitter fast på stämpeln när man drar lös dem från det laminerade arket. De lossnar lika lätt från akrylklossen också :D
Bra va!!!
*yyyyeey*
Fast till saken hör ju att mitt system är nytt och obeprövat, så jag lovar att komma med en utvärdering!

Och nu är det fredag!!!
Kan det bli bättre ;D


12 kommentarer:

 1. Åhhh va smart!
  Jag har länkat till ditt inlägg där du gör egna rosenknoppar från våran nya länk och tips blogg. Säg till om du vill att jag tar bort det. Kram Camilla Millas.

  Här är vår blogg.

  http://tipsportalen.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. Du är en smarting du!! Varför kommer inte jag på sånna geniala idéer? Klart värt att prövas... tala om för mig hur det blir i längden! :) Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Japp, du är så innovativ Camilla. Och vilken smickrare oxå - tusen tack!!

  Ha en helt underbar helg!! Lite skoterkörning, kanske?? ;-)

  SvaraRadera
 4. Jösses så smart du är!!! Varför har inte jag lite av din idérikedom? :( ;) Hoppas du talar om hur det funkar i längden. ;) :D Kramar från Lena

  SvaraRadera
 5. Ha en jättetrevlig kväll och en underbar helg. Massor med kramar från Lena

  SvaraRadera
 6. Du är ju bara bäst gumman ;) Skall testa detta jag med :))
  Hoppas du får en underbart pysslig helg :D
  *kramar om*

  SvaraRadera
 7. Men va smart, du är bara bäst!!!
  Vill önska dig en härlig helg! Hoppas du får lite tid att göra det du helst vill och inte bara sitta med näsan i böckerna!
  Var rädd om dig min vän!
  massor av kramar från Nässjö!

  SvaraRadera
 8. Åhh **klappar händerna**, så smart du är! Jag äääälskar snåla tips! Här är en fattig jäkel till, och det är tur att det finns så många snåltips i folks bloggar annars vet jag inte hur jag skulle kunnat skapa! =)
  Vad får du allt ifrån? Du måste ju ha världens högsta scrap-IQ!

  Ha en trevlig helg!
  Kram / Angelica

  SvaraRadera
 9. Så himla smart!! Nu har jag ju tack'n peel på mina 3 klossar, men ett riktigt bra tips i fall man får stämpellust utan att ha med sig sin kloss... Bara att Gluedotta och stämpla!!

  Angående din fråga om Vänstämpeln i min blogg... Jag har ingen aning, sorry :( Just textstämplarna har jag så himla dålig koll på. Men ska fråga klokt...

  Tack för titten :)

  SvaraRadera
 10. Normalt brukar jag inte läsa det folk skrivar i kommentaren, men nu gjorde jag det. Blev full i skratt att det finns ett scrap IQ.Och glad att du verkar ha det.:-D
  Men tycker att din idé verkar vara mycket bra. Men fastnar dom glue duttarna också på en acrylblock? Själv äger jag inga duttar.
  Men jag kan vara snål. Var igår i en tysk affär som heter MC Geiz, vilket betyder MC Snål. Bara namnet :-) Men där hittade jag i alla fall band, små rosor, skeletblad mm. Och allt kostade bara 100 kr för 15 saker.

  Kram Sinikka

  SvaraRadera
 11. Men vad du är smart! Ska testas på min nya stämpel :) Såg att det var någon som rekomenderade Biltemas tejp också så det ska också testas.

  Ha en skön lördag!
  KramKram Anna

  SvaraRadera
 12. Helt fantastiskt, har även en massa dots, men inte kom jag på att man kunde använda dem så.
  Smart. Har ju köpt en massa EZ och nästan förstört fingrarna när man klipper.
  Men för framtiden ska jag tänka till först.
  Vet du om man kan köpa färdiga laminatpapper och i så fall vilken typ av affär säljer sådana???

  Kramar Carina

  SvaraRadera