fredag 3 april 2009

Woj och sillmall :D

Jag fullkomligen ÄLSKAR Whiff of joy stämplarna!! Jag fick åka lite snålskjuts med Lillnettan när hon skulle beställa och jag är sååå glad för det!!
Det blev såklart ett kort ;)
Ser ni det ljusrosa papperet till höger?? Nej, tyvärr har jag ingen Marta Steward Doily lace punch, men en super snäll och duktig tjej som heter Ulrika, har gjort en mall till Sillen, hon gav ut den till alla som ville ha. Tyvärr har hon ingen blogg, men om ni mailar mig kan jag vidare befordra era mail till henne. Jag vill inte lägga ut hennes mailadress i bloggen. Min mail står längst upp th :D
Alltså i allt detta surfande så såg jag nånstans att det var någon som knutit rosetten bakom knappen, det tyckte jag var jättecoolt, så jag gjorde det. Tyvärr minns jag inte var jag såg det...men fint var det ;)
Nu mina govänner är jag så stolt och glad, idag har jag hunnit läsa ut en av tegelstens litteraturen, skrivit en recension på boken och sedan så har jag tagit ut 4 frågot till ett Litteraturseminarie som vi ska ha... GISSA om jag är nöjd, det betyder att jag får SCRAPPA hela helgen!!
*YYYYEJJJY*


19 kommentarer:

  1. Men gosh vad du är BRA!!!! Och snyggt kort som bara den oxå - råååsa va:-)
    Jag ska oxå scrappa hela helgen:-)

    SvaraRadera
  2. Superfint kort!
    Underbart att kunna skära ut bården med sillen. Jag har oxå en sill...men den "vilar" bra i en låda...kommer mig inte för att använda den riktigt *rodnar lätt*
    Passa på att scrappa så mycket du bara kan nu i helgen. Det har du gjort dig förtjänt av!!

    KRAM!

    SvaraRadera
  3. WOW och WOW igen, du överträffar dig själv gång på gång min vän!
    Ett mycket vackert kort med mycket detaljer men utan för mycket dekorationer! Jag har sagt det innan, men nu passar det att säga det igen... Du är bäst!!!!
    Underbar stämpel är det också!
    Ha en härlig helg vännen!
    Kramizar i mängder från Lene

    SvaraRadera
  4. Oh wow! Superfina kort! Både detta och det i det förra inlägget!
    Naturligtvis skulle jag vilja ha den mallen och testa att skriva ut i Gazellen! Jag ska köra lite tester ihelgen... :)

    Kram Annica

    SvaraRadera
  5. Superfint! Jag blir så glad när jag ser dina rosa härliga och kreativa kort!
    Själv tillbringar ja helgen i trädgården där vi har 22 grader!
    KRAM

    SvaraRadera
  6. Wow vad fint kort! De där rosetterna är juh skit coola :D

    Sv: tack för en fin komentar i min blogg :) Och den där dumma förkyldingen är nu med feber också :/
    kram

    SvaraRadera
  7. Hej där på dig:) Du är så himla söt och gullig Kamilla, tack snälla för din omtanke och dina ord hos mig. Det värmer ska du veta:) Det går lite upp och ned men det är ok jag ser framåt och någon dag så blir det riktigt bra eller hur!!! Skam den som ger sig det är bara att kämpa på finns inget annat, men vissa dagar är jobbigare en andra så är det bara!!
    WOW WOW WOW vilka kort du gör Kamilla bara älskar dom du är så himla DUKTIG och jag tycker så mycket om det du skapar:) Önskar dig en jättetrevlig söndag och sköt om dig, kramis i massor från lilla Inger

    SvaraRadera
  8. Du har skapat ett superfint kort. Rosa är ju bara den absolut bästa färgen, hm... jag gör för lite rosa inser jag nu. hihi.

    Önskar oxå mig den dära filen... löv it!

    Nu ser jag fram emot att få se helgens alster... snart. ;)

    Kram //erica

    SvaraRadera
  9. Yeay, jättevackert! Har inte använt mina egna stämplar än *skäms* men nu blir jag ju sugen...
    KRAAM!

    SvaraRadera
  10. Jag vill ju inte störa dig nu när du har tid att pyssla hela helgen......men jag måste bara säga viket dunderfint kort igen.
    Tycker att det ser fint ut med denna vågiga texten och snöret bakom blomman. Superfint färglagd....giller den gula skuggan.

    Jag ser att du har fortfarende 11 och en halv timme kvar att pyssla. Så återkomma imorgon och kolla på alla (15) saker du har skapat.
    Kram Sinikka

    SvaraRadera
  11. Wow ett helt underbart kort!!! Så otroligt fiiint!! Du är så himla duktig!! Spetsenkanten är så fin, å stämpeln är underbart söt!! Du är väl allt annat än "fyrkantig och raklinjad" som du sa inne hos mej. Men kan du tala om för en okunnig som mej vad en sill är? Det har jag funderat på länge men lyckas aldrig klura ut vad det är. Ha en underbar söndag. Kramar i massor från Lena

    SvaraRadera
  12. Uuuunderbara kort vännen!!
    Men vilken lyx du får då som ska scrappa hela helgen!! *avundsjuk*

    Ha en härlig söndag!

    Kram!

    SvaraRadera
  13. Wow, vilket underbart kort! Stämpeln är supersöt. Hoppas du hunnit scrappa massor i helgen. Själv har jag suttit och skrivit på en hemtenta som ska lämnas i imorgon och missat allt det fina vädret. Sonen var sjuk under vecka så då blev det inget pluggat, så helgen var vad som fanns kvar till det :C Så kan det va ibland. Önskar dig en skön söndagkväll!

    SvaraRadera
  14. Vilket gulligt kort! Hoppas att du fick mycket gjort i helgen i ditt skapande. Själv har jag varit på scrapmässa i Luleå hela helgen så jag har då i alla fall scrappat så det ryker om det!
    Kram ztina

    SvaraRadera
  15. Underbart kort! Och ja - de stämplarna är så underbart fina! =)
    Kantstansen var ju också bara så vrålsnygg, sjysst av tjejen att dela med sig! =)

    Ska också prova att sätta rosetter bakom knapparna, effekten var faktiskt läcker.

    Ha de gott!
    Kram / Angelica

    Ps. Det är DU som "rockar mina sockar!" ;-)

    SvaraRadera
  16. Så fint kort!
    Denna sill nu igen...mutter...
    Måste nog skriva upp den på önskelistan.
    Kramiz

    SvaraRadera
  17. Men du vad snyggt!!! Du é ju bara bäst! Måste testa sillen, har ju oxå fått mallen :O)

    Ha en skön vecka!
    Kramkram Anna

    SvaraRadera
  18. Hej! Vad mycket fint jag hittade här! Hoppas att det är ok att jag lägger en länk till dig på min blogg? Jag kommer tillbaka :)

    SvaraRadera
  19. Nu har jag liftat det här kortet! Jag har gått efter upplägget på ett ungefär...och det blir ett morsdagskort. Jag visar i bloggen så fort jag har en kamera. Blir nog på söndag..då äldsta sonen kommer hem ;) Han har en, min är trasig. Och denna vecka är han hos sin pappa. Måste köpa en vi också!

    Kramis!

    SvaraRadera