tisdag 29 januari 2013

Godis...

Det här med godis...
Min stora last, jag älskar godis... tyvärr.
Men jag tänkte att jag ska hålla upp med godis en månad (till att börja med, fixar jag det finns ju ingen anledning att börja igen!), rensa kroppen lite från sockerberoende.
Det kommer att vara tungt, det vet jag, men so be it!6 kommentarer:

 1. Inte äta godis på en månad och då lägger du ut ett sånt kort??? Lycka till vännen. Du kommer att klara det
  Kram Sinikka

  SvaraRadera
 2. Välkommen med i klubben!
  Jag höll upp i fem månader innan jul och har nu börjat om med en ny omgång. Är inne på min tredje vecka utan. Märkte en stor skillnad när jag började äta godis igen, jag gillar inte vanlig mjölkchoklad längre utan vill helldre ha mörkchoklad.

  Lycka till vännen!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Då är vi två!!
  Som har denna last menar jag.
  Jag är en godis/choklad-lover å det är nästan lite jobbigt.
  Man petar i sej godis VARJE DAG!
  Jag var duktig förra året när jag bodde "Borta" i Norrköping. Då började jag "mitt nya liv" med träning och bättre ätande.
  Men när jag kom hem var det svårt att hålla fingrarna i styr.

  Jobbigast är det ju de första veckorna utan socker.
  Men sen fixar man det galant så du kommer klara detta bara du gett dej f*n på det!! ;)
  Det är just de första veckorna som är värst.

  Å har du svårt att hålla dej nån dag så köp mörk choklad, det är ju iallafall liiiite bättre å man stoppar ju inte i sej såna mängder :)

  Lycka till!!

  SvaraRadera
 4. Jag och min man har börjat med något som man egentligen höll på med redan som barn: lördagsgodis (skriver om det på min blogg http://forandramig.blogspot.se/). Det går faktiskt rätt bra. Har bara fuskat ett fåtal gånger. Anledningen till att vi började var just att vi kände att vi petade i oss onyttigheter var och varannan dag, samt att vi ville kunna föregå med gott exempel för vår son när han blir så gammal att han förstår sånt. Det är lika bra att börja med det i tid så att rutinen sitter där innan han är så gammal. Anledningen till att jag tror att det funkar är för att en vecka springer förbi ganska fort, så det blir inte så jobbigt att vänta på lördagen. Sen är det såklart superviktigt att hitta nyttiga alternativ till de dagar då suget sätter in.
  Lycka till med att trycka ner godissuget! Jag håller tummarna! Det är svårt, men tror man på sig själv och håller en tajt disciplin så går det!

  SvaraRadera
 5. Hej, jag vill bara skriva och berätta att jag just nu söker efter kreativa själar till den nya kategorin på Scrap och Ting-bloggen. I kategorin kommer jag att samla alla bloggar inom pyssel & inredningskategorin, som vill vara med. Detta för att skapa ett litet "pysselforum". Det kommer i denna kategori finnas ett samlingsinlägg med alla bloggar men varje person/blogg får också ett eget inlägg där man skriver om sig själv och sin blogg.

  Låter det intressant för dig eller vet du en riktigt bra blogg inom pyssel & inredningskategorin ?
  Skriv till blogg@scrapochting.se

  SvaraRadera