tisdag 9 augusti 2011

Hur sparar/förvarar ni era alster..?

Ja, jag har ju massor med kort/alster som ligger och samlar damm, 
dessutom har jag några kartonger med altrat uppe på vindan...

Jag sparar och sparar men från och med nu så blir det andra bullar!
Då ska jag ha ett syfte med mina alster!
Det ska antingen säljas eller ges bort, för vad gott gör de ute på vindan egentligen...?

En skräckbild nytagen från pysselrummet...

Ja, hur ser det ut i ditt pysselrum?
Jag måste städa mitt ;D

.::..::..::.
Tack för titten
.::..::..::.

9 kommentarer:

 1. ha ha....vilken skön syn....,det är ju så det kreativakaoset ska se ut minsann!! Jag köpte cdlådor på IxoHouse,dom råkade vara 15 bred och 15 hög,(hur lång den är vet jag inte,typ 30?)så jag ställer mina kort i 2 sånna och hoppas dom blir sålda tillslut...;)

  Kramelikram

  SvaraRadera
 2. hahahah ja typ så! Just nu har jag två högar med kort på skåpet i vardagsrummet, en hög med julkort och en hög med dt-kort. Blir lite tokig när jag ser dom men blundar varje gång jag går förbi!

  SvaraRadera
 3. Haha kreativt kaos med andra ord. Ser ungefär ut som mitt pysselrum, fast jag har en kaosgarderob där jag lägger allt. Har börjat att ge bort material jag inte använder till skolor med mera. Bättre det kommer till användning än att det bara samlar damm, men vissa saker vill man ju behålla och den högen bara växer.

  SvaraRadera
 4. Hi, hi... ungefär så där såg det ut för ett tag sedan hos mig - tills jag blev less. Jag införskaffade ett helt gäng med tavellister och där har jag satt upp de alster jag tycker mest om, framför allt minialbum och tavlor... sen har jag börjat ge bort en hel del, när man ska på middag och dy... även min mamma och svärmor kommer och hämtar ge-bort-saker när de är bortbjudna... så sakta men säkert minskar lagret =)
  KRAM!!!!

  SvaraRadera
 5. Ja det är ju stor synd att låta dina fina saker bara ligga på en hylla när de istället kan förgylla någons dag... :-)
  Kram, Pillan

  SvaraRadera
 6. Jisses vilken guldgruva av gåbortpresenter du har! Jättefina grejer! Kram

  SvaraRadera
 7. Måste nog erkänna att mitt har stora likheter med ditt. Man är visst för produktiv ;)

  SvaraRadera
 8. vilket kreativt kaos du har! Jag ställer kort i CD lådor från IKEA. 15*15 kort går precis in i en sån. Jag altrar inte så mycket. Det altrat jag har, har jag fått. De står i en bokhylla i vardagsrummet.

  Ha det bra!
  kramis Pernilla

  SvaraRadera
 9. Hej! Lite kaosartat ser det ut, men vad gör det, du har säkert haft jätte kul när du har gjort alla alster. Själv hinner jag nästan aldrig göra mer än att det går åt vid födelsedagar eller andra tillfällen. Tack för rara kommentarer.

  Kram Ninni

  SvaraRadera