lördag 20 augusti 2011

Ordning och reda!

På mina promarkers!
Jag har ju då köpt på mig lite fler än jag hade tidigare, 
så jag märkte upp dem som jag sett andra göra för att snabbt se vilken färg man letar.

Jisses, vilken tid det tog!

Och nu då..?
Hur ska jag förvara dem??

Hur förvarar du dina promarkers?

.::..::..::.
Tack för titten
.::..::..::.11 kommentarer:

 1. Jag har för tillfället 3 st promarker-väskor och de övriga som inte får plats har jag i en gammal big pack-låda. Blir ett jäkla letande men det funkar... väskorna kan jag rekommendera, lätt att ta med sig också.

  SvaraRadera
 2. Åhhhh nu blev jag avis.....vill ju ha pennor....vill vill vill!! =)

  Kramis

  SvaraRadera
 3. Jag förvarade mina promarkers i en sortimentlåda från biltema, fungerade jättebra eftersom man ska ha de liggande. Har sålt de och köpt copics istället för ett tag sen och de förvarar jag i 4 liggande bestikställ från ikea.

  SvaraRadera
 4. Jag har mina i 2 lådor f.d köpta med chokladmunkar...jag har 54 pennor och visst letar man runt lite i lådorna men det är o.k (du kan se lådorna 17/6 under inlägg Scrapkatten )
  Kram /Inga

  SvaraRadera
 5. För att märka pennorna köpte jag små vita runda klisterettiketter på bokhandeln, sedan har jag dom stående i en CD-väska av större format som går att stänga och bära med sig. Väldigt smidigt om man ska iväg på nån mara eller så :) Har alla promarkerfärgerna plus ett 30-tal triamarkers. Har satt en bit cardstock för att stötta upp och skapa skiljeväggar mellan färggrupperna. Stänger man väskan och så kan man ha pennorna liggande om man vill. :)
  Kramis

  SvaraRadera
 6. Jag har inte så många än, men jag köpte Letrasats egna väska, den är väldigt fin. Måste köpa en till snart då den jag har är full och jag vill ha fler pennor :)

  SvaraRadera
 7. jag har haft mina promarkers i hur många olika förvaringar som helst men nu har jag dem i clickboxar som jag köpt på Apidae/sykompaniet och de går att stapla över varandra med lock och handtag, kanonbra tycker jag.

  SvaraRadera
 8. Jag kör på en Cornflakes-förpackning som jag delat på mitten och klätt med lite fint papper. Lådan har jag liggande på bordet så att pennorna ligger ner också. Billigt alternativ som ger bra överblick :)

  Kram kram

  SvaraRadera
 9. Jag tänkte göra likadant. Och sen stoppa dem i toarullar som jag har klätt efter färg. Blårulle blåa pennor osv... Så limmar man ihop rullarna och drar någe fint band runt =) Kan ju lägga upp en bild om jag hinner börja med det före dig =)

  SvaraRadera
 10. SÅg nu att man ska ha dem liggande så det var ju inte så bra kanske ;/

  SvaraRadera
 11. Du kan ju sätta ihop toarullarna , lägga dem ner och göra en liggande förvaring :)


  //Lisa

  SvaraRadera